Відеопрезентація автобіографічного нарису "Моє життя - моя доля" І.С.Зозулі

11 серпня в Деражнянській центральній міській бібліотеці відбулася відеопрезентація автобіографічного нарису "Моє життя - моя доля" відомого нашого земляка, доктора медичних наук, професора, заслуженого лікаря України, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, академіка Академії наук вищої освіти України, лікаря невролога, почесного громадянина Деражнянщини - Івана Савовича Зозулі. Іван Савович підготував більше 1000 наукових праць, 27 наукових конференцій та з'їздів, за що був добре оцінений державою, ректором, церквою, отримавши 8 орденів, серед яких 2 ордени Ярослава Мудрого, Орден "Милосердя", багато медалей та грамот. 4 його учнів отримали звання доктора наук, 27 - кандидата наук.

Презентація пройшла у теплій невимушеній атмосфері. До заходу долучилися його колеги, друзі, земляки, члени сім'ї, начальник відділу культури та туризму Деражнянської міської ради М. В. Черкаський, бібліотекарі Деражнянської міської централізованої бібліотечної системи, які надзвичайно чуттєво відзивалися про Івана Савовича, його досягнення у житті, адже його добре знане ім'я відоме в нашій державі та за її межами. Певний період Іван Савович трудився на ниві охорони здоров'я у Вовковинцях, Хмельницькому, а нині він гідно займається науковою роботою в столиці України. За талант, відданість клятві Гіппократа, за те, що не зазнається і не пориває зв'язків із земляками. Знають і поважають Івана Савовича на рідній Деражнянщині. Він посіяв гарні зерна і хоче, "щоб вони поволі дозрівали і прибавляли в доброті, культурі, людяності, елегантності, любові до Батьківщини".

/Files/images/зозуля2.jpg/Files/images/зозвист.jpg/Files/images/зозуля3.jpg/Files/images/зозуля4.jpg/Files/images/зозуля6.jpg/Files/images/зозуля5.jpg/Files/images/зозуля7.jpg/Files/images/зозуля8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.