"Оберіг нашої держави" - сьогодні в Деражнянській ЦМБ відбувся круглий стіл до Дня Конституції України

Конституція увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність - фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Сьогодні в Деражнянській міській бібліотеці відбувся круглий стіл "Оберіг нашої державності", на який було запрошено міського голову Андрія Ковпака, завідувачку сектору Деражнянського бюро правової допомоги Оксану Сідлецьку, директора Деражнянського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайла Затворніцького, юриста Деражнянської міської ради Миколу Блажка, керівника управління соціального захисту населення Тетяну Кравченко, керівника відділу освіти, молоді та спорту Євгена Балігара, начальника відділу культури та туризму Миколу Черкаського, голову літературно-мистецького клубу "Палітра" Ольгу Ковпак.

Гімном України та хвилиною мовчання було відкрито засідання круглого столу. Присутні переглянули документальне відео про прийняття основного закону України - Конституції.

Керівники підрозділів розповіли про підсумки роботи за минулий рік та поділилися перспективами розвитку громади на майбутнє. Міський голова подякував усім керівникам за роботу, підтримку ЗСУ, волонтерську діяльність, яка об'єднує жителів не тільки громади, а й України в цілому і наближає нашу Перемогу.

Слава Україні!

/Files/images/кон1.jpg/Files/images/кон5.jpg/Files/images/кон4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.