«Розширення економічних можливостей жінок Деражнянської міської територіальної громади»

Сьогодні в центральній міській бібліотеці відбулося засідання круглого столу «Розширення економічних можливостей жінок Деражнянської міської територіальної громади».

Даний захід запланований в рамках проєкту «Розширення економічних можливостей жінок у громадах Хмельницької області, зокрема сільських жінок, внутрішньо переміщених жінок, жінок-ветеранок та інших осіб, які постраждали від конфлікту», який реалізується завдяки підтримці Уряду Королівства Нідерландів в рамках проєкту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби - місцеві рішення», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

Мета проєкту - збільшення кількості жінок-підприємиць і самозайнятих жінок в громадах Хмельницької області через підвищення рівня їх знань у сфері економіки та сприяння створенню дієвих інструментів підтримки жіночого підприємництва з боку органів влади на місцях.

Питання, які були розглянуті під час засідання круглого столу:

1. Ознайомлення з метою та запланованими заходами в рамках проєкту ознайомила Катерина Гідзула - голова ГО "Жіночий хаб"

2. Презентація результатів проведеного аналізу щодо стану підтримки та стимулювання розвитку жіночого підприємництва та самозайнятості жінок в Деражнянській міській територіальній громаді, яку презентувала Інна Бачинська, експертка ГО "Українська реновація".

3. Обговорення пропозицій щодо покращення економічної спроможності жінок та дівчат в Деражнянській міській територіальній громаді.

4. Оголошення конкурсу про набір на навчання економічній грамотності для жінок провела Вікторія Пархомець - керівниця проєкту.

Кiлькiсть переглядiв: 284

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.